Οι δηλώσεις του Τόμας Κεντζιόρα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στην Τούμπα

Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε στη NOVA και στην “Ωρα των Πρωταθλητών” μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη.

Στην αρχή είπε: “Ηταν πολύ σημαντική νίκη, είμαστε καλύτερη ομάδα και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, κυριαρχήσαμε πλήρως και μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ και το σκορ είναι παραπάνω από 3-1. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και το σημερινό παιχνίδι και τώρα πάμε στη Βουλγαρία (σ.σ.: η αναφορά για το παιχνίδι απέναντι στη Λουντογκόρετς για τη League Phase του Europa League) και θα πάμε εκεί για να πάρουμε βαθμούς”.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον πρώτο γύρο που τελείωσε και ο ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση, είπε: “Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν. Τώρα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση. Πάντα μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ανταγωνιζόμαστε και απέναντι σε καλές ομάδες και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει, τον Μάιο”.