Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του Χρήστου Μουζακίτη, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν τον νεαρό μέσο στο ρόστερ τους, τουλάχιστον έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και να διαπραγματευτούν το καλοκαίρι, το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν πως θα ανέβει ακόμα περισσότερη τιμή του νεαρού μέσου, την ίδια στιγμή που το ενδιαφέρον των ξένων συλλόγων έχει αυξηθεί.

Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άστον Βίλα, Μπράιτον, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Πόρτο και Μπενφίκα φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μουζακίτη και τον παρακολουθούν. Το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη λήγει το 2029 και δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που σημαίνει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος μπορούν να διαπραγματευτούν σε όποιο ποσό θέλουν το ενδεχόμενο πώλησής του. Δημοσιεύματα θέλουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να αξιώνει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.