Χωρίς προπόνηση αλλά με πολύ ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο για τους «Κιτρινόμαυρους»

Μετά από μια εβδομάδα δύσκολων όσο κι απαιτητικών προπονήσεων στον Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο διάστημα αυτό, βάσει των όσων ζήτησε και της ανταπόκρισης που εισέπραξε, αποφάσισε να δώσει ένα 48ωρο ξεκούρασης κι αποφόρτισης στο αγωνιστικό τμήμα.

Συνθήκη που αφορά το σύνολο των προσώπων που το απαρτίζουν, πλην αυτών που πλαισιώνουν το ιατρικό δελτίο κι ακολουθούν θεραπεία αλλά κυρίως πλην του ιδίου. Κι αυτό επειδή σ’ εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Ισπανού τεχνικού με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή.

Μαζί με τον Ρούμπεν Ρέγες βρίσκονται σε μια φάση επαναξιολόγησης του έμψυχου δυναμικού, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και τις επιλογές που έχουν βάσει των υπαρχόντων δεδομένων προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επικείμενη μεταγραφική περίοδο για διορθωτικές κινήσεις, είτε αυτές έχουν να κάνουν με την αναχώρηση ποδοσφαιριστών είτε με την άφιξη νέων, σε έναν αυστηρά στενό συσχετισμό του… δούναι και λαβείν.