Τον ΠΑΟΚ περιμένουν συνεχείς και κρίσιμοι αγώνες σε όλα τα επίπεδα σε Ελλάδα και Ευρώπη με την επανέναρξη των υποχρεώσεων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/11) και μέχρι την επόμενη μεγάλη διακοπή, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οπότε χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία των “ασπρόμαυρων”.
Σήμερα (15/11), στην προπόνηση που έγινε το πρωί στη Νέα Μεσημβρία η ένταση ανέβηκε από το τεχνικό επιτελείο, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έγιναν παιχνίδια με μπάλα 1 vs 1 και τουρνουά στο φινάλε.
Εκτός προγράμματος συνέχισαν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Επιπλέον, ο Ζόαν Σάστρε δούλεψε ατομικά στο γυμναστήριο. Και οι τρεις σταδιακά κερδίζουν έδαφος, μέχρι να επανέλθουν πλήρως στην αγωνιστική δράση.
Την Κυριακή (16/11) οι “ασπρόμαυροι” έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (17/11) στις 17:00.