Ο Ιρανός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει έως το 2027 με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει μια ποιοτική και έμπειρη λύση, πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, κάτι που ήθελε από την αρχή του καλοκαιριού. Το κόστος της μεταγραφής από την Ίντερ θα φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα φτάσουν τα δυο εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα την απόκτησή του.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ιρανός επιθετικός τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ενταχθώ στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ».
Σχετικά, με τους φιλάθλους της ομάδας, ο Ταρεμί τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ένθερμους οπαδούς και ανυπομονώ να τους γνωρίσω».
Τέλος, αναφέρθηκε στους Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ: «Είμαστε συμπαίκτες, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτή».
Άμεσες θα είναι και οι ανακοινώσεις για τον Γκουστάβο Μάντσα, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη δική του μεταγραφή. Μετά τις δυο συγκεκριμένες προσθήκες, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν τον Ντάνιελ Ποντένσε στο ρόστερ τους. Στόχος της διοίκησης είναι να τελειώσει η μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, πριν να δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα για την League Phase του Champions League.