Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θεωρείται ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Έλληνας στράικερ αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονική για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Επαναπατρισμός για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαίο.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε με την Κρουζ Αζούλ για τον δανεισμό του Γιακουμάκη. Μάλιστα η ελληνική ομάδα αναμένεται να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος από το συμβόλαιο του 30χρονου.
Ύστερα από τους Ατσαλένιο, Πλατανιά, Επισκοπή, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ θα είναι η έκτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί ο έμπειρος στράικερ, ενώ στο εξωτερικό ο Γιακουμάκης αγωνίστηκε για Σέλτικ, Ατλάντα, Φένλο και Γκόρνικ Ζάμπρζε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ