Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την έντονη προσπάθειά του για την απόκτηση του Χρήστου Ζαφείρη, καταθέτοντας μια γενναιόδωρη πρόταση στη Σλάβια Πράγας ύψους 12 εκατομμυρίων, όμως η απάντηση των Τσέχων ήταν για ακόμα μία φορά αρνητική όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ της χώρας!
Η νέα πρόταση του «Δικέφαλου του Βορρά» έφτανε τα 10.5 εκατομμυρίων ευρώ, συν 1.5 εκατ. ευρώ επιπλέον σε μορφή μπόνους, καθώς και ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο για άλλη μία φορά εισέπραξε… «όχι»!
Έτσι, η Σλάβια εμφανίζεται ανυποχώρητη, καθώς θεωρεί τον Ζαφείρη ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.
Από την πλευρά του ο Έλληνας μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, γεγονός που μπορεί να παίξει ρόλο στις εξελίξεις.
Πλέον, μένει να φανεί αν η πίεση που ενδέχεται να ασκήσει ο παίκτης στη διοίκηση της Σλάβια θα αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης.