Ο Αντονί Μαρσιάλ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά σύμφωνα με την «Fanatik» αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την Τράμπζονσπορ! Μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του Γάλλου σταρ της ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει.
Παράλληλα τονίζεται ότι ο Μαρσιάλ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, ενώ έχει βρεθεί στα ραντάρ κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Μέσα στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Μαρσιάλ είναι το πρότζεκτ που θα του παρουσιαστεί και ο εγγυημένος χρόνος συμμετοχής.
🔴🔵 Trabzonspor Fransız golcü Anthony Martial'i kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda teknik heyetin onay verdiği 29 yaşındaki oyuncunun menajeriyle de ilk görüşme gerçekleştirdi.
— Fanatik (@fanatikcomtr) July 27, 2025
Martial cephesi, Türkiye opsiyonuna sıcak bakıyor. Avrupa’dan da birkaç kulübün radarında olan… pic.twitter.com/vSxM4djf9M