Νέα αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ, από την κατηγορία των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται καθώς ο Φιλίπε Σοάρες παραχωρήθηκε στη Νασιονάλ Μαδέιρα.
Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος, που ποτέ δε βρέθηκε στο επιθυμητό επίπεδο για το οποίο είχε αποκτηθεί, ανακοινώθηκε κι επισήμως από την πορτογαλική ομάδα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο Πορτογάλος μέσος Φιλίπε Σοάρες είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό ρόστερ της CD Nacional. Ο νεαρός μέσος, 26 ετών, ολοκλήρωσε όλη την ποδοσφαιρική του εκπαίδευση στη SL Benfica και διαθέτει εκτενή εμπειρία στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Εστορίλ, Μορεϊρένσε, Φαμαλικάο και πιο πρόσφατα στη Φαρένσε. Στο εξωτερικό αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τον ΠΑΟΚ.
Ο Φιλίπε Σοάρες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη CD Nacional και εντάσσεται αυτή την Τρίτη στην ομάδα του Τιάγκο Μαργκαρίδο, η οποία βρίσκεται σε προετοιμασία στην Πέναφιελ.
Καλωσόρισες, Φιλίπε Σοάρες!».