Ως ανεπαρκή χαρακτηρίζει την πρόταση του Ολυμπιακού προς την Γοδόι Κρους για την απόκτηση του Αντίνο, Αργεντινός δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με τον Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πρόταση του Ολυμπιακού δεν έγινε αποδεκτή από την ομάδα της Μεντόσα.
Ο Ρομάνο υποστήριξε το πρωί του Σαββάτου πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 4.5 εκατ. ευρώ, με τον Αργεντινό το απόγευμα της ίδιας ημέρας με ανάρτηση στο “X” να τονίζει πως δεν έγινε αποδεκτή.
“Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σαντίνο Αντινό, έναν 19χρονο εξτρέμ από την Γοδόι Κρουζ. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη υποβάλει προσφορά 4,5 εκατ. ευρώ, συν τα μπόνους, όπως τόνισε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά η Γοδόι τη θεώρησε ανεπαρκή” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μέρλο.
Δείτε την ανάρτηση:
🚨Olympiakos pretende a Santino Andino, extremo de 19 años de Godoy Cruz.
— César Luis Merlo (@CLMerlo) July 12, 2025
*️⃣El club griego ya hizo una oferta de €4.5M incluyendo bonos, tal como adelantó @FabrizioRomano, pero el Tomba la consideró insuficiente. pic.twitter.com/VBWtLo6Oei