Η ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato αναφέρει ότι η Ουντινέζε και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ραζβάν Μαρίν από την Κάλιαρι - Τι γράφει για την πρόταση του "Δικέφαλου"

Τα ιταλικά ΜΜΕ εξακολουθούν να εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο μέσο της Κάλιαρι, Ράζβαν Μαρίν. Σήμερα (7/7) η ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato αναφέρει ότι ο “Δικέφαλος”, μαζί με την Ουντινέζε, είναι οι δύο ομάδες, οι οποίες κινούνται για την απόκτηση του παίκτη.

Το δημοσίευμα της Tuttomercato αναδημοσιεύει ο ρουμάνικος λογαριασμός στο X Romanian Football:

Αυτό, πάντως, που γράφει το δημοσίευμα της Tuttomercato και αναδημοσιεύει ο ρουμάνικος λογαριασμός είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε χαμηλή πρώτη προσφορά για τον Μαρίν στην Κάλιαρι, με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα, η οποία το 2021 τον είχε αγοράσει με 10 εκατομμύρια ευρώ από τον Άγιαξ, να την απορρίψει.

Συγκεκριμένα, το ρουμάνικο ποστάρισμα αναφέρει: “Ο Ράζβαν Μαρίν θα συνεχίσει στην στην Ουντινέζε ή στον ΠΑΟΚ; Η Tuttomercato αναφέρει ότι η Ουντινέζε, η ομάδα του Ράζβαν Σάβα (σ.σ. Ρουμάνος τερματοφύλακας), βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για την υπογραφή του 29χρονου μέσου, του οποίου το συμβόλαιο με την Κάλιαρι λήγει το 2026. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ρώτησε επίσης, αλλά η πρώτη προσφορά που έκανε απορρίφθηκε”.