Τα θέματα που έχουν προκύψει στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την σχέση του Λουτσέσκου με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, σχολιάζονται από τα Ρουμανικά ΜΜΕ

Για “σεισμό” στις σχέσεις Λουτσέσκου – Σαββίδη, κάνουν λόγο τα μέσα ενημέρωσης στην Ρουμανία.

Αναφορικά με το μέλλον του τεχνικού του ΠΑΟΚ στην ελληνική ομάδα, η ισοσελίδα “sport.ro“, έχει τίτλο: “Σεισμός στη Θεσσαλονίκη” και το θέμα όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σκιαγραφεί τις σχέσεις των δύο ανδρών μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Στη συνέχεια στο συγκεκριμένο άρθρο, αναφέρεται ως εξής: “Η κατάσταση είναι εκρηκτική και η αποχώρηση του προπονητή που οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, θεωρείται πολύ πιθανή”.

Η “fanatik” κάνει λόγο για ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “O Λουτσέσκου ήρθε σε σύγκρουση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει για το μέλλον του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ”.

Το θέμα πάντως παίρνει διαστάσεις εκτός συνόρων των δύο χωρών, καθώς ανάλογες είναι οι αναφορές που έγιναν και στην Τουρκία