Σιφουέντες και Φαμπιάνο έμειναν εκτός

Άρχισε η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των Playoffs (5-8) με Σιφουέντες και Φαμπιάνο να μην είναι ακόμη έτοιμοι να μπούνε στον κανονικό ρυθμό.

Η επίσημη ενημέρωση του Άρη αναφέρει τα εξής:

“Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση με passing game, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo game και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρό χώρο).

Ο Χοσέ Σιφουέντες (κάκωση στη μέση) έκανε θεραπεία, ο Φαμπιάνο Λέισμαν (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ατομικό (καθημερινά θα γίνεται επανεκτίμηση της κατάστασής τους), ενώ ο Κίκε Σαβέριο προπονήθηκε κανονικά.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (03/05, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».”.