Αρκετά εκνευρισμένος ο Ρουί Βιτόρια στα αποδυτήρια, απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στους παίκτες για την εικόνα στην Τούμπα, αλλά και στα επόμενα δύο παιχνίδια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Ρουί Βιτόρια μετά τη λήξη του αγώνα και μόλις οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στα αποδυτήρια τους τα… έψαλλε.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για περίπου 15 λεπτά σε έντονο ύφος και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την εικόνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Παράλληλα ο Βιτόρια επισήμανε ότι απομένουν δύο «τελικοί» που πρέπει να κερδίσει ο Παναθηναϊκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Απομένουν δύο τελικοί, τους οποίους πρέπει να πάρουμε για να κατακτηθεί ο μίνιμουμ στόχος αυτής της σεζόν. Για να συμβεί αυτό δεν θα πρέπει να ξαναδείξουμε την νοοτροπία που είχαμε σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ