Η αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη (26/04, 20:00, Novasports Prime) στο Περιστέρι. Εκτός οι Καρλίτος και Μπρόρσον.

Έτοιμος ο Ατρόμητος για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Περιστέρι. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία φιλοξενεί τους «κίτρινους» το απόγευμα του Σαββάτου (26/04) στις 20:00 και το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το Novasports Prime.

O Ουρουγουανός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών, Φραντζ Μπρόρσον, αλλά και τον ανέτοιμο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς κόντρα στον Asteras AKTOR στην Τρίπολη.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Μουντές, Κίνι, Πομόνης, Τσιγγάρας, Ουεντραόγκο, Καραμάνης, Παλμεζάνο, Καλοσκάμης, Μίχορλ, Ουάρντα, Γιουμπιτάνα, Φαν Βέερτ, Μπάκου, Τζοβάρας, Τσαντίλας.