Ξεκούραση τέλος στον Άρη, καθώς σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Οι Θεσσαλονικείς γέμισαν τις «μπαταρίες» τις τελευταίες ημέρες και από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία για την έναρξη των playoffs Ευρώπης και την αναμέτρηση της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Astera AKTOR.

Ο στόχος των κιτρινόμαυρων είναι δεδομένος και ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την κατάληξη της 5ης θέσης και την εξασφάλιση της Ευρώπης.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα. Τα πρώτα δύο αφορούν τους Φαμπιάνο και Βέλεθ, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έκαναν θεραπεία και στόχος είναι να επανέλθουν στη δράση κόντρα στον Astera AKTOR.

Από εκεί και πέρα, ο Κέρκεζ ταξίδεψε στη Σερβία για την αποκατάσταση του, ενώ εκτός παραμένει και ο Σίστο.