Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη είναι ο Καμερουνέζος Κάλβιν Κετού!

Ο 27χρονος Αφρικανός εξτρέμ έχει ικανοποιήσει τους Αρκάδες με την παρουσία του στον Αστέρα Β και ο τεχνικός της πελοποννησιακής ομάδας τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Σγουρής, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλχο, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Τζανδάρης, Αλάγκμπε, Μούμο, Καλλαντζή, Κετού, Γκιοακίνι, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής, Μακέντα.