Θυμήθηκε την Λεωφόρο ο Μινιό

Ο παλιός παίκτης της Οσέρ, Ζαν Πασκάλ Μινιό, χαρακτήρισε το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως το χειρότερο γήπεδο που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Ο παλιός παίκτης της Οσέρ, Ζαν Πασκάλ Μινιό, χαρακτήρισε το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως το χειρότερο γήπεδο που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Ο 35χρονος νυν μπακ της Σοσό, είχε αγωνιστεί με την Οσέρ στην Λεωφόρο το 2003 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και όπως τόνισε στην ιστοσελίδα Sofoot, δεν έχει ξεχάσει ακόμα εκείνη την εμπειρία.

«Το χειρότερο γήπεδο είναι αυτό του Παναθηναϊκού, στο οποίο έπαιζε πριν μετακομίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Πήγα εκεί με την Οσέρ το 2003 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Είχα έντονο συναίσθημα ανασφάλειας, το γήπεδο ήταν γεμάτο από 20-25.000 κόσμο. Τα κιγκλιδώματα ήταν πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και κάθε φορά που η μπάλα έβγαινε εκτός μας έφτυναν, ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις εκεί», είπε ο Μινιό, ο οποιος σε άλλη απάντησή του, χαρακτήρισε ως τον χειρότερο συμπαίκτη που είχε ποτέ τον Τζιμπρίλ Σισέ, μετέπειτα παίκτη του Παναθηναϊκού:

«Δεν είναι εύκολο να πεις ποιος ήταν ο χειρότερος συμπαίκτης. Δεν θα μιλήσω για ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν ήταν πάντα εύκολο να παίζεις με τον Τζιμπρίλ. Ήταν πάρα πολύ απαιτητικός, ήθελε συνέχεια τη μπάλα και συνεχώς ούρλιαζε μέσα στο γήπεδο. Ήταν παίκτης υψηλού επιπέδου και παρ’ όλο που προερχόμασταν από την ίδια γενιά, ήταν πολύπλοκο μερικές φορές. Έχω όμως καλές αναμνήσεις απ’ αυτόν, γιατί κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα έκανε κάτι με αυτή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.