Χριστοδουλόπουλος: Το “αντίο” στον Άρη, αιχμές για Μάντζιο, “ευχαριστώ” σε Καρυπίδη (pic)

Η ανάρτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου-"Ερασιτεχνικές προπονήσεις", γράφει και: "Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και θα ζητήσω με όλη μου την καρδιά να τον στηρίξετε"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε ανάρτηση με την οποία λέει το δικό του “αντίο” στον Άρη. Στην ανάρτηση αφήνει αιχμές για τον Άκη Μάντζιο, αναφερόμενος στις προπονήσεις και ζητά στήριξη στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Στην ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

“Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να αφήσω λίγο χρόνο πριν τοποθετηθώ για την σεζόν που μόλις τελείωσε καθώς η λύπη από την απώλεια ενός τίτλου είναι μεγάλη αλλά ξέρω ότι δεν σβήνει με τον χρόνο. Μιας σεζόν που δεν τελείωσε όπως θέλαμε όλοι για την ομάδα και η χειρότερη (ακόμα κι αν δεν κρίθηκε στις τέσσερις γραμμές) δική μου.

Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και για τα δύο καθώς δεν μίλησα. Και δεν μίλησα πιστεύοντας ότι θα κάνω κακό αλλά άφηνα το κακό να μεγαλώνει. Το άφηνα να μεγαλώνει με τις ερασιτεχνικές προπονήσεις, προσεγγίσεις, συμπεριφορές και γενικά με την διαχείριση των τελευταίων μηνών από αυτούς που τελικά έφεραν το αποτέλεσμα που έχουμε.

Ξέρω ότι δεν μπορεί ο καθένας να καταλάβει τον άλλον ειδικά αν προέρχονται από διαφορετικό ποδοσφαιρικό κόσμο (ο δικός μου αποδεδειγμένα έχει φέρει τίτλους) αλλά θα ήταν πιο σωστό στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον να μην βάζουμε τα συμπλέγματα και τον εγωισμό πάνω από την ομάδα παρά να προσπαθούμε να πάρουμε από όλους το καλύτερο δυνατό ακόμα κι αν έχουν μεγαλύτερη καριέρα από τη δική μας.

Εξάλλου όλοι τον ίδιο στόχο είχαμε.

Κλείνοντας θέλω να χαιρετίσω τον κόσμο του ΑΡΗ για το μεγάλο σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα και να ζητήσω συγνώμη που δεν κατάφερα να αυξήσω έστω και λίγο την τεράστια δυναμική του συλλόγου.

Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα και θα ζητήσω με όλη μου την καρδιά να τον στηρίξετε καθώς αγαπάει την ομάδα και προσπαθεί αλλά και όλους τους εργαζόμενους γύρω από το κλαμπ για την καθημερινή συνεργασία που είχαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Καλή συνέχεια ΑΡΗ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.