Πάντος: «Περήφανος για την ομάδα μου αξίζαμε τη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του Ολυμπιακού ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Έχω σταματήσει καιρό το ποδόσφαιρο και δεν πίστευα πως θα έχω άλλες τέτοιες συγκινήσεις και έρχονται τα παιδιά να αποδείξουν πως το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα και προσφέρει υπέροχες συγκινήσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα τακτικό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις αλλά και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη την οποία έστω και στο τέλος την πήραμε εμείς, που κατά την προσωπική μου άποψη, ήμασταν καλύτεροι».

Για το ανασταλτικό κομμάτι, στο οποίο αμφότερες ομάδες ήταν εξαιρετικές.

«Τα παιδιά είναι στην Κ17 ένα βήμα πριν τη μεγάλη ομάδα και η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο. Πρέπει να μάθουν να δουλεύουν κάτω από οργανωμένες καταστάσεις, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όχι μόνο για την αμυντική λειτουργία, αλλά για όλη τη διάρκεια του Final 4 που είμαστε εδώ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στη Super League γι΄αυτές τις διοργανώσεις γιατί τα παιδιά παίρνουν απίστευτες εμπειρίες, αυτά τα βιώματα θα τα οδηγήσουν στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ευχής έργο να τα δούμε σε μεγαλύτερη κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.