Παναθηναϊκός: Ανοίγει και πάλι η Λεωφόρος – Τα εισιτήρια για Λαμία

Η στιγμή που περίμεναν με ανυπομονησία οι φίλοι του Παναθηναϊκού πλησιάζει, καθώς το προσεχές Σάββατο (17/2) θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα τους για το ματς με τη Λαμία.

Το λουκέτο της Κυβέρνησης στα γήπεδα της Super League αποτελεί παρελθόν από σήμερα, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να θέτει στη διάθεση του κόσμου της τα εισιτήρια για τον προσεχή αγώνα με τη Λαμία στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Μετά από δύο μήνες, ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και μαζί οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας!

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία το Σάββατο 17/2 στις 8.30 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.
  • Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία ανά θύρα έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑΤΙΜΗ
6,720€

1Β, 5Γ, 8Β, 12Β
30€

1Α, 5Β, 8Α, 12Α
35€

5Α, 9, 11
50€

270€

1085€

3150€

  • Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.
  • Οι παραπάνω διαδικασίες έκδοσης εισιτηρίου και εισόδου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ισχύουν έως την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα τεθεί σε ισχύ, βάσει κυβερνητικής απόφασης, το νέο πλαίσιο με αλλαγή στον τρόπο ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας