Αναστασίου: «Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι…»

Στα εύκολα λάθη της ομάδας του και το πέναλτι για το 1-0 του Ολυμπιακού στάθηκε ο τεχνικός της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα της ομάδας του με 4-0.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Κηφισιάς:

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου, όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Σαν τακτική προσέγγιση σταθήκαμε πολύ καλά. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό πεινασμένο, μετά την ήττα της Πέμπτης και θα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ αυτά συμβαίνουν.

Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι και στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, ένα κόρνερ, και ένα ακόμη από τον πιο κοντό παίκτη του γηπέδου. Είναι μαγική εικόνα το 4-0. Τα παιδιά παλέψαν, έπαιξαν καλά. Από εύκολα λάθη δεχθήκαμε γκολ».

Για το ματς με τη Λαμία: «Κάθε ματς είναι σημαντικό. Και το σημερινό ήταν. Θα σταθώ στην προσπάθεια που κάναμε. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε νέος παίκτης. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα και να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια. Θέλουμε δουλειά ακόμα. Πρέπει να μάθουμε γρήγορα από τα λάθη μας, γιατί σε τέτοιες έδρες δεν συγχωρούνται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας