Μαρτίνεθ: “Τα λάθη πληρώνονται ακριβά”

Όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το ματς με την Κηφισιά.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κηφισιά (24/09, 17:00) για την 5η αγωνιστική της Super League, υπογραμμίζοντας όσα αποκόμισε απ’ το ματς με τη Φράιμπουργκ, ενώ στάθηκε και στα πλάνα διαχείρισης του ρόστερ εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ:

“Κάναμε κάποια λάθη και όπως συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Ωστόσο σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ήμασταν σε καλό επίπεδο. Όπως ξέρουμε πολύ καλά η έλλειψη ευστοχίας  είναι πολύ σημαντική σε αυτό το επίπεδο και μπορεί να σου στοιχίσει το παιχνίδι. Μαθαίνουμε από όλα αυτά και συνεχίζουμε”.

Για τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια και το αν υπάρχει αρκετή ενέργεια για το ματς της Κυριακής;

“Για αυτόν τον λόγο ακριβώς πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή και βάση των στοιχείων που έχουμε να κάνουμε τις αλλαγές. Όταν κάνουμε αλλαγές δεν έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και το τι ακολουθεί και τις υπόλοιπες ανάγκες της ομάδας. Επομένως πρέπει να σκεφτόμαστε πάρα πολύ καλά και να αναλύουμε τα στοιχεία που έχουμε και να μοιράζουμε τον χρόνο κατάλληλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε όλοι να είναι διαθέσιμοι όταν η ομάδα τους χρειάζεται γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Με τρία παιχνίδια την εβδομάδα χρειάζεται πολύ σωστή διαχείριση του ρόστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε. Αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Στα πολλά παιχνίδια που έχουμε με πολλούς διαφορετικούς αντιπάλους, σε διαφορετικές διοργανώσεις και σε διαφορετικά είδη παιχνιδιού θέλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση και είναι καλό που το επόμενο παιχνίδι έρχεται σε λίγες μέρες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας