Κηφισιά: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα και ιστορικά διαρκείας

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την πρώτη χρονιά της ομάδας στην Stoiximan Super League.

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας για την ιστορική σεζόν της Κηφισιάς για τη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της για όλους τους εντός έδρας αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην έδρα της, στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής.Τα φθηνότερα διαρκείας αρχίζουν από 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η νέα αγωνιστική περίοδος βρίσκει την Κηφισιά να συμμετέχει για πρώτη φορά στη Stoiximan Super League. Μία ιστορικής σημασίας σεζόν, με την Κηφισιά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας να αγωνίζεται για τη διάκριση.

Η συγκυρία της συμμετοχής στη Stoiximan Super Legaue καθιστά σημαντική την στήριξη από τον κόσμο της, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό της Κηφισιάς, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη των στόχων.

Γι αυτό, σε θέλουμε κοντά μας!

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023/24, για όλους τους εντός έδρας αγώνες σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

Γίνε κομμάτι μιας ιστορικής σεζόν. Γίνε συνοδοιπόρος σε μια υπέροχη διαδρομή.

Το σύνθημά μας; ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ! Γιατί δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε…

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Δείτε όλες τις θύρες στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, στις οποίες διατίθενται οι κάρτες διαρκείας, καθώς και τον αναλυτικό πίνακα που ισχύει ανά κατηγορία κάρτας και θύρας:

ΚΑΡΤΑ – ΤΙΜΗ

Regular 1: 100€
Regular 2: 50€
Family: 200€ (ένα παιδί δωρεάν)
CLUB: 250€
VIP: 300€
VVIP A: 1.000€ (ατομικό δερμάτινο κάθισμα, θέση στάθμευσης)
VVIP B: 750€

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, πατήστε ΕΔΩ.

Για πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 19:00) στα: 2108086227 & 6984329840


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας