ΠΑΟΚ: Περιμένει Σαμάτα, μπαίνουν Μπάμπα-Κεντζιόρα


Είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα του επιθετικού -όπως και του χαφ- απασχολεί τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που πάντως λίαν συντόμως θα δει να μπαίνουν στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, οι δύο μπακ. 

Ο λόγος γίνεται για τον Ραχμάν Μπάμπα και τον Τόμας Κεντζιόρα.

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε (10/7) την εκ νέου συνεργασία με τον Μπάμπα με τριετές συμβόλαιο. Εκτός από τον Μπάμπα που βρίσκεται ήδη στο Τέχελεν όπου ο ΠΑΟΚ κάνει την προετοιμασία του, επιστρέφει και ο Κεντζιόρα καθώς -όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες- επεκτείνεται για έναν ακόμη χρόνο, η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου. 

Ο Μπάμπα είναι φυσικά για τη θέση του αριστερού μπακ ενώ σε ό,τι αφορά στον Κεντζιόρα διόλου απίθανο στη διάρκεια της σεζόν εκτός από δεξιός μπακ να παίξει και ως δεξιός κεντρικός αμυντικός, εκεί όπου μετά την αποχώρηση του Ινγκασον υπάρχει μόνο ο νεοαποκτηθείς, Γουίλιαμ Εκόνγκ

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του Σαμάτα, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεπεράσει και κάποια τελευταία ζητήματα ώστε να επισημοποιηθεί η συνεργασία με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 1 εκ. ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας