Πάλμα: “Έχω ωριμάσει πολύ στην Ελλάδα-Πάω απόλυτα προσηλωμένος…” (vds)

Ο Λουίς Πάλμα έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην Ονδούρα-Τι είπε για την επιστροφή του στην Ελλάδα για να αρχίσει προετοιμασία με τον Άρη

Οι αναφορές στον Τύπο της Ονδούρας για τον Λουίς Πάλμα είναι πολύ συχνές. Είναι ένα πρόσωπο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά την εξιαρετική σεζόν που έχει κάνει με τον Άρη, υπάρχει πάντα η μετεγγραφολογία γύρω από το όνομά του ενώ υπάρχει βέβαια και το γνωστό θέμα της μη κλήσης του στην Εθνική ομάδα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Diez μίλησε και για αυτά. Ο Πάλμα έρχεται στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη εβδομάδα για να μπει στην προετοιμασία του Άρη.

Για τη σεζόν που έκανε είπε: “Εξαιρετική σεζόν, παρά τον τραυματισμό που με κράτησε μακριά από πολλά παιχνίδια, αλλά λένε ότι μετά από κάτι κακό έρχεται το καλό. Τελείωσα το τουρνουά όπως ήθελα, σκοράροντας γκολ και ασίστ. Είναι η καλύτερή μου σεζόν, αυτό που έκανα ήταν να πειθαρχήσω τον εαυτό μου, να επικεντρωθώ σε αυτό που ήθελα. Συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν σε ένα πρωτάθλημα πολύ σημαντικό στην Ευρώπη. Δόξα τω Θεώ μπόρεσα να σκοράρω γκολ και να δείξω τι είναι ποδοσφαιριστής της Ονδούρας”.

Αναφέρθηκε στην προπόνηση που κάνει. “Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αν δεν έκανα καλή προπόνηση στο γυμναστήριο το πρωί, θα με δείτε εκεί το απόγευμα να κάνω επιπλέον άσκηση. Αυτό με οδήγησε στο να μην επαναπαυτώ. Αναψυκτικά δεν πίνω, μόνο στις διακοπές, απέχω από το φαγητό εκεί γιατί είναι διαφορετικά υλικά, συνήθειες. Ήξερα πώς να χειρίζομαι το φαγητό και τα ποτά”.

Για τη μετεγγραφολογία είπε: “Έχω ωριμάσει πολύ στην Ελλάδα, έχοντας κορυφαίους συμπαίκτες που έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, έχοντας την υπομονή όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως όταν δεν σκοράρεις ή δεν παίζεις, γνωρίζοντας ότι θα έρθει η στιγμή. Είναι επιμονή. Νιώθω ότι είμαι αρκετά ώριμος για να αλλάξω ομάδα στο μέλλον”.

Για τη στιγμή που έκλαψε είπε: “Τη στιγμή που τραυματίστηκα, ένιωσα ότι όλα κατέρρεαν γιατί μόλις ανέκαμψα και υποτροπίασα, οπότε τηλεφώνησα στους γονείς μου, πιστεύοντας ότι η σεζόν θα τελείωνε. Και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, μου είπαν να βάλω τα πράγματα στα χέρια Του και κοίτα πώς τελείωσα το τουρνουά”.

Για το αν νιώθει ότι θα ήταν ευτυχισμένος σε άλλη χώρα είπε: “Όπως είπα, είναι προσαρμογή. Θα είναι δύσκολο στο μέλλον να ζήσω σε άλλη πόλη. Πρέπει να ξέρεις πώς να χειρίζεσαι καλά τα πράγματα με το μυαλό”.

Για τον αν έχει προθεσμία για να μάθει το μέλλον του, είπε: “Δεν υπάρχει γιατί έχω τριετές συμβόλαιο. Αυτό πρέπει να το αποφασίσει ο πρόεδρος, αν δεν προκύψει κάτι, θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στη σεζόν”.

Ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον από τη Ρέιντζερς και από άλλες ομάδες. Είπε: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για φήμες, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες. Επίσης κάποιες ομάδες από την Ελλάδα έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη μου. Με πολύ σεβασμό για τους οπαδούς του Άρη, γιατί την τελευταία φορά μου έγραψαν θυμωμένοι για όσα είπα σε μια συνέντευξη, αλλά όπως κάθε παίκτης θα ήθελε να φύγει από τον σύλλογο στο μέλλον, σε μια… επιχείρηση, όπου κερδίζουμε κι εγώ και η ομάδα”.

Για το αν είναι επισήμως εκτός Εθνικής για τα παιχνίδια του Gold Cup είπε: “Δεν ξέρω ακόμα, δεν ξέρω πότε θα δώσουν την τελική λίστα, αλλά θα ταξιδέψω στην Ελλάδα την επόμενη Τρίτη για να αρχίσω προετοιμασία. Είναι την ίδια μέρα που ταξιδεύει η Εθνική για τις Ηνωμένες Πολιτείες… Θα χαιρετιστούμε εκεί”.

Ρωτήθηκε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δικαιωμάτων του. Είπε: “Ανήκω στον Αρη αλλά και στον ατζέντη μου (σ.σ.: Πάουλο Ερνάντες) που αγόρασε ένα ποσοστό. Νιώθω ότι με μια επόμενη κίνηση θα μπορούσα να βοηθήσω τη Βίντα (σ.σ.: πρώην ομάδα του) οικονομικά, ελπίζω να το κάνω γιατί είναι η ομάδα που με έκανε γνωστό και είναι ο σύλλογος της ζωής μου. Παλιότερα, έμεινα ξύπνιος παρακολουθώντας τους αγώνες της Βίντα, αλλά στεναχωριόμουν από τα αποτελέσματα που είχαν, οπότε δεν ξέρω πώς παίζουν ή ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή”.

Στην ερώτηση για το τι περιμένει για τη νέα σεζόν στην Ελλάδα, είπε: “Πάω απόλυτα προσηλωμένος…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.