Άρης: Ο Λάζαρος ξέρει περισσότερα για τις νέες φανέλες! (vids+pics)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει μια... μικρή εμπειρία από την ποιότητα των νέων εμφανίσεων του Άρη για την ερχόμενη σεζόν, από το δικό του πέρασμα από την Ιταλία - Παρουσίαση χορηγού και φανέλας με drone

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν οι δύο παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν το ρόλο των… μοντέλων κατά τη σημερινή (9/6) παρουσίαση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” των νέων εμφανίσεων του Άρη για τη σεζόν 2023-2024, με το λογότυπο του νέου μεγάλου χορηγού της ομάδας (Novibet) στο εμπρός μέρος της φανέλας. Ήταν οι δύο πρώτοι του έμψυχου δυναμικού, οι οποίοι ντύθηκαν με τις καινούργιες φορεσιές και τις αισθάνθηκαν πάνω τους.

Στη διάρκεια της παρουσίασης της καινούργιας φανέλας, ο Δημήτρης Παναγάκος, ιδιοκτήτης της εταιρείας “Διεθνής Αθλητική”, με την οποία σύναψε συμφωνία η ΠΑΕ Άρης για την επόμενη τριετία για τις εμφανίσεις της ομάδας, που θα σχεδιάζει η ιταλική φίρμα “Kappa”, εστίασε κατά την τοποθέτησή του στα πλεονεκτήματα των στολών για τους παίκτες, αλλά και στο γεγονός ότι ο σχεδιασμός θα γίνεται αποκλειστικά για τους “κίτρινους”, χωρίς αντιγραφές σχεδίων που έγιναν στο παρελθόν για άλλους συλλόγους. Μίλησε, δηλαδή, για τη λειτουργικότητα των εμφανίσεων γι’ αυτούς που θα τις φοράνε, αλλά και για το design, που παίζει μεγάλο ρόλο στην προώθηση από το σύλλογο προς τους φιλάθλους.

Ερωτώμενος γι’ αυτά τα στοιχεία μετά το τέλος της παρουσίασης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σχολίασε: “Οι νέες φανέλες πράγματι είναι ελαστικές και ελαφριές. Αυτό που πρέπει να προσθέσουμε είναι να είναι και τυχερές! Είναι σημαντικό ότι το σχέδιο είναι μοναδικό για την ομάδα μας. Πιστεύω θα τις αγαπήσει ο κόσμος. Εμάς μας αρέσει πολύ!”

Όσο για το αν έχει εμπειρία από εμφανίσεις της συγκεκριμένης εταιρείας, μιας και είναι ιταλική και ο ίδιος αγωνίστηκε στην Ιταλία, απάντησε ότι γνωρίζει… εξ αποστάσεως: “Δεν έχω φορέσει στο παρελθόν Kappa, όμως, φορούσε η Σαμπντόρια, πριν πάω εγώ εκεί να αγωνιστώ. Θυμάμαι ότι στο… μάτι ειδικά, εκείνες οι φανέλες ήταν θεϊκές! Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πουλήσουν οι νέες φανέλες της ομάδας μας, λόγω και της καλής πορείας, που ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε! Πρέπει να δώσουμε τη σπίθα στον κόσμο. Αν το κάνουμε, θα πουλήσουν και οι φανέλες”.

Στο σημείο αυτό ρωτήθηκε, αν η παρουσία του στη σημερινή εκδήλωση σημαίνει ότι οριστικά συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για την παραμονή του τη νέα σεζόν στην ομάδα, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Απάντησε ευθέως ο Χριστοδουλόπουλος: “Είμαι εδώ για να παρουσιάσω τη φανέλα. Η λογική, λοιπόν, λέει ότι θα είμαι στην ομάδα και τη νέα σεζόν!”

Να σημειωθεί ότι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί, οι φανέλες είναι τέσσερις. Η πρώτη με δύο ρίγες κίτρινες και μία μαύρη στο εμπρός μέρος, η δεύτερη ολόκληρη κίτρινη, η τρίτη ολόκληρη μαύρη και η τέταρτη μπορντώ.

Άρης
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Σε ό,τι αφορά στις στολές των τερματοφυλάκων, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, η μία είναι μπλε και η άλλη είναι ροζ.

Άρης
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Μετά το τέλος της σημερινής συνέντευξης Τύπου, η ΠΑΕ Άρης σήκωσε στο κέντρο του γηπέδου με drone μια πολύ μεγάλη φανέλα της ομάδας, όπως τη σχεδίασε ως πρώτη εμφάνιση για τη νέα σεζόν η Kappa, τη ριγωτή δηλαδή, με το λογότυπο του νέου μεγάλου χορηγού στο εμπρός μέρος.

Άρης
ΠΗΓΗ: In Time Sports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.