ΑΕΚ Κ17-ΠΑΟΚ Κ17 0-1: Ο Καλαϊτσίδης τον έστειλε στον τελικό (hls)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να προκριθεί στον τελικό της Super League K17, καθώς κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Ο Ολυμπιακός αντίπαλός του.

Στον τελικό της Super League K17 προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Τον Ολυμπιακό που απέκλεισε τον Άρη θα αντιμετωπίσουν οι “ασπρόμαυροι” στον τελικό της Κυριακής που θα παρακολουθήσετε Live από το Novasports Prime.

Ο Καλαϊτσίδης στην πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε το νικητήριο γκολ, με την Ένωση να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπούσιου στο 74′ με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Πέτρος Τασουνίδης άρχισε τον αγώνα 4-3-3 τοποθετώντας στην εστλια τον Αναργύρου, στην άμυνα δεξιά προς αριστερά τους Μπούσιο, Ψυρόπουλο, Τσαραμανίδη, Μαρκόπουλο, στη μεσαία γραμμή τους Σαρρή, Ντάνι, Κολιμάτση, στις πλευρές τους Ράπτη και Ελέζι και στην κορυφή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Παλαιολόγου.

Me 4-3-3 παρέταξε τον ΠΑΟΚ και ο Πέτρος Τσιαπακίδης, ο οποίος έβαλε στο τέρμα τον Τσιντσόλη, στην άμυνα τους Κούπενο, Πολυκράτη, Πανικίδη, Αβράμπο, τριάδα στα χαφ τους Σνάουτσνερ, Καλαϊτσίδη, Παπαγεωργίου και στην επίθεση τους Ντούνγκα, Τσομπάνη, Χατσίδη.

Κυριαρχία του ΠΑΟΚ, ανίκητος ο Αναργύρου

Με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει το ματς και να απειλεί σχεδόν σε κάθε του επίθεση κύλησε το πρώτο 25λεπτο στο Πανθεσσαλικό. Οι “ασπρόμαυροι” έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 3′ με το σουτ του Καλαϊτσίδη να σταματά στον Αναργύρου, ενώ στο 8′, από την ωραία κάθετη του Παπαγεωργίου, ο Χατσίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 11′ άστοχο σουτ του Ντούνγκα, δέκα λεπτά μετά πέρασε άουτ η κεφαλιά του Τσομπάνη και ένα λεπτό μετά μία ακόμα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Αβράμπου να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για την ΑΕΚ η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 26′. Εξαιρετική κάθετη του Ελέζι, ο Παλαιολόγου βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, προσπέρασε τον Τσιντσόλη, αλλά το σουτ από δύσκολη γωνία κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Αβράμπου.

Σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 40′, με τον Τσομπάνη να κάνει ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά τον Αναργύρου που εκτινάχθηκε να διώχνει σε κόρνερ, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με μια κεφαλιά του Σνάουτσνερ να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία της ΑΕΚ.

Το τελείωμα του Χατσίδη στο 8ο λεπτό. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Πρώτη φάση και γκολ για τον ΠΑΟΚ

To πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος δεν είχε κάτι το αξιόλογο με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ευκαιρία, από στατική φάση, να βρίσκει γκολ. Στο 57′, ο Τσομπάνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Καλαϊτσίδης ξεμαρκαρίστηκε ωραία και με κεφαλιά νίκησε τον Αναργύρου για το 0-1.

Η δεύτερη τελική στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 73ο λεπτό, πάλι από στημένη μπάλα, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσομπάνη να περνάει πάνω από την εστία του Αναργύρου.

Στη φάση του φάουλ πήρε κίτρινη κάρτα ο Μπούσιος και δύο λεπτά μετά στο 74′, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο σε πτώση μέσα στην περιοχή, αφήνοντας την ΑΕΚ με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού.

Άτυχος ο Τσιντσόλης που τραυματίστηκε στα μισά του πρώτου μέρους. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, από το λάθος διώξιμο του Παπαζήση, ο Μύθου σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Αναργύρου απέτρεψε το 0-2.

Η ΑΕΚ είχε την πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος στο 93′ με κεφαλιά του Ζούλια, με τη μπάλα να σταματάει στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, τον Μπελερή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.