Καζάνας: “Μεγάλη η διαφορά μας, χρειαζόμαστε βοήθεια για κάτι καλύτερο”


Ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Άρη, Κωνσταντίνος Καζάνας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό των “κίτρινών” στον ημιτελικό της διοργάνωσης, αναφέροντας:

“Το ξεκίνημα του ματς ήταν δύσκολο. Στη συνέχεια του ματς βρήκαμε τα μαρκαρίσματα και του ρυθμό μας . Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή στιγμή και δυσκολευτήκαμε στη συνέχεια να βρούμε τον εαυτό μας. Η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής. Όταν δέχεσαι γκολ σε ένα τέτοιο ματς είναι δύσκολο να μπεις ξανά στο ματς, γιατι δεν αρκεί να αμύνεσαι. Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την εκπαιδευτική διαδικασία. Έχουμε κάνει καλή δουλειά, χρειαζόμαστε βοήθεια για κάτι καλύτερο”.

Από πλευράς Άρη μίλησαν και οι ποδοσφαιριστές Χατζόπουλος και Δημητρακόπουλος τονίζοντας:

Χατζόπουλος: “Το παλέψαμε, μπήκαμε δυνατά σε όλες τις φάσεις. Θα μάθουμε απ’ τα λάθη μας και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μια κερδίζεις και μια χάνεις. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία“.

Δημητρακόπουλος: “Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε και δώσαμε ό,τι είχαμε. Το αποτέλεσμα δεν θα ήταν διαφορετικό, ήταν πολύ δύσκολο το ματς. Η ομάδα μας μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη. Ήταν δύσκολη χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς. Αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες, ίσως βλέπαμε κάτι διαφορετικό. Το ταξίδι μετράει!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.