H καθυστέρηση του Λινγκρ… ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό

Ο έξτρα χρόνος που ζήτησε ο Λινγκρ για να απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού έχει... ανάψει φωτιές στους "πράσινους".

Κι εκεί που όλα έδειχναν ήρεμα και σε καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ, ήρθε η απόφαση του Τσέχου χαφ να ζητήσει παράταση για την απάντηση που περιμένει ο Παναθηναϊκός σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Λινγκρ αν και αρχικά ήταν θετικός στις συζητήσεις με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού“, το τελευταίο διάστημα έχει κρατήσει μια απόσταση και η απόφαση του να παρατείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες την απάντηση του προς τον Παναθηναϊκό σημαίνει πολλά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τσεχία, ο Λίνγκρ έχει θέσει ως στόχο τη μεταγραφή του σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και… γλυκοκοιτάζει τη Bundesliga, καθώς θεωρεί πως είναι σε φάση να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ο Λινγκρ περιμένει και τους αγώνες με την Εθνική Τσεχίας διότι θεωρεί ότι μέσα από τις εμφανίσεις του στα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 με τα Νησιά Φερόες και στο φιλικό ματς με το Μαυροβούνιο θα καταφέρει να προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για την ώρα δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα του.

Οι “πράσινοι” έχουν ζητήσει από τον παίκτη απάντηση μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Τσεχίας και δεν σκοπεύουν να περιμένουν επ’ αόριστον τον Λινγκρ, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις δημιουργικών μέσων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.