Ολυμπιακός: Έρευνα για… δύο επιθετικούς

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τα μεταγραφικά των ερυθρολεύκων αλλά όλα είναι... κουβέντες.

Τα σενάρια που θέλουν τον Σεντρίκ Μπακαμπού να φεύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό τα “πετροδόλαρα” της Αλ Νασρ όλο και πληθαίνουν, κάτι που δείχνει πως αυτή η πιθανότητα γίνεται όλο και πιο θπθανή.

Ο Ολυμπιακός αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε και πρόσφερε ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον επιθετικό από το Κονγκό, όμως ο ίδιος δεν έχει απαντήσει, αλλά πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Κορδόν, μπαίνουν, αν και θεωρείται σίγουρο πως έχουν μπει καιρό πριν στην αναζήτηση δύο επιθετικών και όχι ενός. Ο Μπαμπακαμπού με τη σεζόν που έκανε έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη για το ποιος πρέπει να έρθει στη θέση του.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ΠΗΓΗ: In Time Sports

Λογικό να γράφονται και να ακούγονταο ονόματα από κάθε πρωτάθλημα και κάθε χώρα, αλλά, όπως και στο θέμα του προπονητή, που ήταν, είναι κια θα είναι μέχρι να βεθεί ο κατάλληλος η νούμερο 1 προτεραιότητα όλων, υπάρχει άκρα μυστικότητα σε όλες τις κινήσεις. Τα πάντα τα “τρέχει” και τα ελέγχει ο Κορδόν και για την ώρα τα στεγανά της ομάδα στα θέματα αυτά είναι ισχυρά όσο ποτέ άλλοτε.

Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός των Πειραιωτών κάνει την έρευνά του, τις κινήσης του και τις επαφές του για δύο και όχι για έναν επιθετικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.