Μελισσανίδης: «Μια χρονιά ορόσημο για την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν, ως ορόσημο για την ΑΕΚ, καθώς σε αυτή συνδυάστηκαν η κατάκτηση του νταμπλ και η είσοδος στην «Αγιά Σοφιά».

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έστειλε επιστολή στον σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας στην Κατερίνη, ο οποίος γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Αναλυτικά, ο «Τίγρης» αναφέρει στην επιστολή: «Αγαπητές φίλες και φίλοι. Διανύουμε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας. Η λειτουργία του νέου μας γηπέδου στη δική μας γη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάστηκε με τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας με αρχιτέκτονα τον προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα.

Η μεγάλη μας οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ, πορεύτηκε ενωμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια και στο τέλος δικαιώθηκε! Και τι δε ζήσαμε φέτος. Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του γηπέδου μας, συγκινηθήκαμε στον πρώτο μας αγώνα. Κατακτήσαμε πανάξια το νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια.

Και αν για όλα αυτά μοχθούν καθημερινά οι άνθρωποι στον οργανισμό της ομάδας μας, τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου. Αυτή η σπουδαία χρονιά για την ΑΕΚ μας συμπίπτει και με τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου σας.

Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ και για τα επόμενα 40 χρόνια!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.