Άρης: Ο Φαμπιάνο μίλησε για το συμβόλαιό του

Ο Φαμπιάνο έκανε δηλώσεις στη Βραζιλία για το συμβόλαιο που έχει με τον Άρη

Ο Φαμπιάνο ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του με τον Άρη. Ηταν μια ακόμη γεμάτη σεζόν για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό με 39 παιχνίδια και 3 γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φαμπιάνο στις δύο σεζόν που είναι στον Άρη έχει 76 παιχνίδια και 4 γκολ και από αυτά τα 76 παιχνίδια, στα 74 ήταν στο αρχικό σχήμα. 

Ο Φαμπιάνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη.

Οι δηλώσεις στη Βραζιλία

Ο Βραζιλιάνος έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του και στη συνέντευξη που έδωσε, μίλησε μεταξύ άλλων και για το συμβόλαιό του με τον Αρη απαντώντας σε σχετική ερώτηση που είχε να κάνει με ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βραζιλία από όπου είχε αποχωρήσει το 2019 για να πάει στην Μποαβίστα.

Ο Φαμπιάνο, μεταξύ άλλων, είπε: “Στην ερώτηση για το αν θα γυρίσω στη Βραζιλία ή όχι, αυτό που κυριαρχεί και αυτό στο οποίο πάντα προσπαθώ να εστιάσω είναι η στιγμή και η ομάδα στην οποία παίζω. Γνωρίζω την ποιότητα και παρακολουθώ παιχνίδια του βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος όπως και του Λιμπερταδόρες. Είναι λίγο περίπλοκο λόγω της διαφοράς της ώρας με τη Βραζιλία. Αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουνε μεγάλα παιχνίδια και σπουδαίοι παίκτες. Εστιάζω όμως πάντα στηνστιγμή και αυτή τη στιγμή έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Τώρα προετοιμάζομαι ξανά για την επόμενη σεζόν και θα κάνω το καλύτερο. Δε γνωρίζουμε τι μπορεί να έρθει. Όταν έρθει, το κύριο είναι να είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος για τις προκλήσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.