Ολυμπιακός: Ιαπωνικό σενάριο για Μπούτουτσι

Ο Ζούμερ Μπούτουτσι έπαιξε λίγο στο πρώτο εξάμηνο παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ωστόσο το όνομά του παραμένει περιζήτητο με τη χάρη του να φτάνει στην Ιαπωνία.

Ο Ζούμερ Μπούτουτσι ουδέποτε μπόρεσε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στους “ερυθρόλευκους” και το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο.

Ο Κορδόν που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή το θέμα του προπονητή θα πρέπει να βρει λύση και στο συγκεκριμένο θέμα, με τους Ιάπωνες πάντως να μπορούν να αποδειχθούν μια… σωτήρια λύση.

Σύμφωνα με tweet από την Ιαπωνία, η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Κοσοβάρο εξτρέμ και μάλιστα υπήρξε και επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

“Οι άνθρωποι της Ουράβα φέρεται να ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Κοσοβάρου επιθετικού, Ζούμερ Μπούτουτσι. Το γραφείο που τον εκπροσωπεί είναι το “Player Solution” και ο ατζέντης του ένας εκ των ΣολμπάκενΙνγκέμπριγκτσεν. Από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο θα πρέπει να καταβληθούν χρήματα” αναφέρει σχετικά το τουίτ των Ιαπώνων.

Ο 27χρονος Μπούτουτσι φέτος έπαιξε σε μόλις τρία παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας