Άρης: Προχωρά το σχεδιασμό η “τρόικα”

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης, σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, είχαν χθες (30/5) οι Θόδωρος Καρυπίδης και Απόστολος Τερζής, ενώ αύριο θα συνεργαστούν εκ νέου ο προπονητής με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα

Όλα όσα αφορούν στο σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν έβαλαν χθες (30/5) στο τραπέζι ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, και ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Τερζής, στη συνάντηση που είχαν οι δυο τους στην Αθήνα, με την ευκαιρία της κοινής τους παρουσίας εκεί. Αποδεσμεύσεις, μεταγραφική ενίσχυση, θέματα προετοιμασίας, φιλικά, όλα ήταν μέρος της συζήτησης μεταξύ των δύο.

Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις, θυμίζουμε, ο χορός άνοιξε χθες με τη λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Μαρμαρίδη, ενώ στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει πριν μέρες ο τεχνικός διευθυντής των “κίτρινων”, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα παραμείνει στην ομάδα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Έπονται κι άλλοι, οι οποίοι δεν είναι στο πλάνο για την ερχόμενη σεζόν.

Αναφορικά με το υπάρχον ρόστερ, ο πρώτος που ανανέωσε τη συνεργασία του είναι ο Λούκας Ρουπ, τον οποίο ο Απόστολος Τερζής λογάριαζε να έχει στο έμψυχο δυναμικό, όπως και θα γίνει. Αναμένεται να ακολουθήσει η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος επίσης είναι στο πλάνο για την ερχόμενη σεζόν.

Στο πιο δύσκολο κομμάτι όλων, στα μεταγραφικά, οι στόχοι κατ’ αρχάς είναι συγκεκριμένοι σε πρώτη φάση και η προεργασία έχει γίνει. Η ενίσχυση αφορά σε όλες τις γραμμές, τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια, καθώς θα υπάρχουν αφαιρέσεις από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, είτε γιατί λήγουν τα συμβόλαια, είτε γιατί κάποιοι παίκτες δεν είναι στο πλάνο, είτε γιατί άλλοι θα παραχωρηθούν με μεταγραφή (π.χ. Μαζικού, Πάλμα), εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις.

Στη συζήτηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του Απόστολου Τερζή μπήκε, βεβαίως, και το θέμα της προετοιμασίας, που εμπεριέχει και τους φιλικούς αγώνες, εντός κι εκτός Ελλάδας. Για όλα τα παραπάνω, ο τελευταίος θα μιλήσει αύριο με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στη Θεσσαλονίκη πλέον, όπου είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν. Ο τεχνικός διευθυντής από την δική του πλευρά έχει πάρει πάνω του όλα εκείνα τα κομμάτια της προεργασίας για τη νέα σεζόν, που αφορούν στο έμψυχο δυναμικό, οπότε θα ενημερώσει τον προπονητή για την πρόοδο που έχει γίνει στις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, όπως αφήνουν οι “κίτρινοι” να εννοηθεί, οριστικές εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών. Στόχος, σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, είναι οι περισσότερες υποθέσεις να έχουν κλείσει ως το ξεκίνημα της προετοιμασίας, που έχει οριστεί για τις 12 Ιουνίου. Απομένει, δηλαδή, λιγότερο από μισός μήνας γι’ αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.