Ολυμπιακός: Το… “όχι” του Άλεξ Σάντρο και άλλα παραμύθια

Μέχρι να τελειώσει το θέμα του προπονητή, όλα όσα γράφονται για τον Ολυμπιακό και πιθανούς στόχους του είναι απλές... φήμες.

Στον Όλυμπιακό έχει… παγώσει ο χρόνος, μέχρι να τελειώσει η υπόθεση προπονητή. Ο Κορδόν τρέχει το θέμα του νέου τεχνικού και μέχρι να τελειώσει αυτή η υπόθεση, που για την ώρα είναι το πιο σημαντικό, δεν κινείται τίποτα στα μεταγραφικά.

Δεν είναι παράλογο να υπάρχουν δημοσιεύματα που να φιλοξενούν το όνομα του Ολυμπιακού σε μεταγραφικά σενάρια, όμως κάποια απ’ αυτά δεν είναι απλά σενάρια, αλλά σενάρια επιστιμονικής φαντασίας.

Ένα απ’ αυτά είναι και το δημοσίευμα που έρχεται από την Βραζιλία το οποίο αναφέρεται σε αρνητική απάντηση του εξαιρετικού αριστερού μπακ της Γιουβέντους Άλεξ Σάντρο. Ο 32χρονος άσος που αγωνίζεται στη “Μεγάλη Κυρία” από το 2015, πάλι στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται πως είναι στο στόχαστρο της Φλαμέγκο. Το θέμα δεν είναι οι ομάδες ή η υποτιθέμενη αρνητική απάντηση του παίκτη στον Ολυμπιακό, αυτό που κάνει την υπόθεση “μη ρεαλιστικό” ειναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει ετήσιες απολαβές στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί καν να το προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, όπως και η Φλαμέγκο, αλλά στην παρούσα φάση μας απασχολούν οι ερυθρόλευκοι.

Υπάρχουν σενάρια, υπάρχουν και… παραμύθια, η συγκεκριμένη περίπτωση ανήκει στο δεύτερο κομμάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.