Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Πέλκα, πρόταση για Λινγκρ;

Το όνομα του Δημήτρη Πέλκα, βρίσκεται στην ατζέντα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο Μακεδόνας χαφ είχε απασχολήσει και πέρσι τους πράσινους. Τότε το ενδιαφέρον δεν είχε προχωρήσει σε πρόταση για συνεργασία, όμως, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Το στυλ του Έλληνα διεθνή ταιριάζει απόλυτα στην αθηναϊκή ομάδα. Είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με παραστάσεις από ξένα πρωταθλήματα και το κόστος για την απόκτηση του δεν είναι απαγορευτικό. Μάλιστα είναι μικρότερο σε σύγκριση με αυτό που απαιτείται να δοθεί για την απόκτηση του Λινγκρ, που αγωνίζεται στην ίδια θέση. 

Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός, μπορεί να έχει κάποια καλά στοιχεία που αρέσουν στο τεχνικό επιτελείο των πράσινων, αλλά είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί στο δύσκολο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τον Πέλκα. Επίσης δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με την Σλάβια. Για να λυθεί απαιτούνται αρκετά χρήματα.

Αν συνυπολογίσουμε το κόστος συμβολαίου του παίκτη με την ομάδα της Αθήνας, (αν τελικά αποκτηθεί),  τότε το τελικό νούμερο που βγαίνει είναι εξωπραγματικό. Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Τσεχία θέλουν τον ποδοσφαιριστή να επιδιώκει μεταγραφή, καθώς λέγεται ότι αρνήθηκε πρόταση της Σλάβια για ανανέωση της συνεργασίας. Μάλιστα κυκλοφορούν φήμες ότι ο Παναθηναϊκός έχει υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του στον σύλλογο της Πράγας. 

Σε κάθε περίπτωση ο νέος τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Από την πράσινη ΠΑΕ, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, κάτι που συνηθίζεται άλλωστε σε οποιαδήποτε μεταγραφική περίοδο, για ευνόητους λόγους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.