Τι ισχύει με τους ελεύθερους στον Ολυμπιακό

Παπασταθόπουλος, Εμβιλά και Βαλμπουενά βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Κορδόν ο οποίος σε συνεννόηση με τον προπονητή θα διαμορφώσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Για την ώρα στον Ολυμπιακό το βάρος έχει πέσει στο θέμα προπονητή με τον Μαρθελίνο να είναι πάντα ψηλά στη λίστα, αλλά όχι και το μοναδικό όνομα που εξετάζουν οι “ερυθρόλευκοι” και ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, εκτός του προπονητή, καλείται να δώσει λύση και στα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου.

Παπασταθόπουλος, Εμβιλά και Βαλμπουενά είναι οι τρεις παίκτες που αυτή τη στιγμή στην ουσία είναι δίχως συμβόλαιο και ο Κορδόν θα πρέπει να αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί με τους συγκεκριμένους, αν και αν λάβουμε υπόψη όσα είπε στις πρώτες κουβέντες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι δηλαδή θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες παραμονής.

Ο Κορδόν προτιμά να εμπιστευτεί νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές και το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσουν και οι τρεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και όταν ανακοινώσει προπονητή, γιατί αυτός μπορεί να εισηγηθεί την παραμονή και των τριών παικτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.