Προπονητής Σλάβια για Λινγκρ: «Είναι από τους παίκτες που αξίζουν να πάρουν μεταγραφή»

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Οντρέι Λινγκρ και ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριτζ Τρπισόφσκι αναφέρφθηκε στην πιθανή μεταγραφή του.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Γίντριτζ Τρπισόφσκι για το μέλλον του Οντρέι Λινγκρ, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού. O 24χρονος Τσέχος έχει συμβόλαιο με την Σλάβια Πράγας μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Λινγκρ αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πιθανότατα δε θα ανανεώσει τη συνεργασία του.

«Θα ήθελα πολύ να μείνει στην Σλάβια, αλλά έχει ήδη προσφέρει πολλές υπηρεσίες εδώ, είναι μαζί μας για πάνω από τρία χρόνια.

Πάντα έδινε και δίνει το καλύτερο για την Σλάβια, συνεπώς κάποιοι παίκτες όπως ο Όντρεϊ αξίζουν περισσότερο μια μεταγραφή από κάποιους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν από τον σύλλογο, μπορούν να συνδέσουν ολόκληρη την καριέρα τους με την Σλάβια.

Δεν υπάρχει κάτι βέβαιο προς το παρόν, οι αποφάσεις θα ληφθούν το καλοκαίρι και για μας στόχος είναι να προετοιμαστούμε στην ιδέα ότι κάποιος παίκτης θα αποχωρήσει», είπε ο προπονητής του.

Ο Οντρέι Λινγκρ μετρά 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 10 γκολ και πέντε ασίστ. Παράλληλα μετρά ακόμη 10 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργάνωσεις (Conference, Europa) με απολογισμό δύο γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.