Τόσιτς: «Θα μείνω και του χρόνου στη Λαμία»

Την παραμονή του στη Λαμία και τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Ζόραν Τόσιτς.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε επίσης, πως είχε δοκιμαστεί από την ΑΕΚ, όταν ήταν 17 ετών, χωρίς όμως να προχωρήσει περαιτέρω η υπόθεση.

Αρχικά, ο Τσότις δήλωσε: «Όσο για τη Λαμία μου αρέσει εδώ, έχω συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμα, είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν είχα σκεφτεί σε αυτή τη φάση της καριέρας μου να βρεθώ στην Ελλάδα, αλλά μου αρέσει, είναι πιο κοντά στην πατρίδα μου με απευθείας πτήση, ο κόσμος είναι καλός, το πρωτάθλημα δύσκολο αλλά θα μείνω εδώ και του χρόνου. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που οδήγησαν την ομάδα στην παραμονή και σε κάθε παιχνίδι που παίζω μπαίνω με την πεποίθηση ότι θα κρίνω την έκβαση του».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα ήταν στα 17 μου χρόνια για δοκιμαστικά στην ΑΕΚ. Ένας Σέρβος που ζούσε στην Ελλάδα εκείνο το διάστημα με παρότρυνε να δοκιμαστώ εκεί. Πέρασα τα δοκιμαστικά αλλά η ομάδα μού είπε πώς θα έπρεπε σε πρώτη φάση να μείνω στη δεύτερη ομάδα και το δέχθηκα. Έπειτα, έμαθα ότι θα παίξω τελικά στη Γ’ Εθνική για να πάρω χρόνο συμμετοχής για 6 μήνες και έπειτα να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα. Τις επόμενες ημέρες περίμενα τον τρόπο μεταφοράς διότι ο άνθρωπος που είχε μεσολαβήσει μου είπε ότι θα έρθει κάποιος να με πάρει. Εκεί που περίμενα ήρθε κάποιος με ένα φορτηγό. Ήταν τόσο καταπληκτικά γιατί ποτέ δεν είχα κάτσει σε τόσο ψηλό όχημα! Έτσι πήγαμε στην Πάτρα όπου με περίμενε κάποιος σε ένα βενζινάδικο. Όταν έφτασα εκεί ο άνθρωπος που με περίμενε να με παραλάβει δούλευε εκεί και μιλούσε σέρβικα. Όσο μιλάγαμε μου είπε: ‘Φίλε δεν είναι 3η κατηγορία είναι 5η!’. Θυμάμαι ότι το γήπεδο ήταν χωμάτινο και είχε πέτρες που έμπαιναν στα παπούτσια μου στην προπόνηση και έτσι είπα σε εκείνον: ‘Κοίταξε να δεις εγώ θα φύγω για τη Σερβία, δεν υπάρχει κάποιο θέμα ούτε δυσαρέσκεια απλά θέλω να γυρίσω σπίτι μου και να δω το μέλλον μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.