Ολυμπιακός: Το ντόμινο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων και αποφάσεων για το κρίσιμο πόστο του τεχνικού διευθυντή!

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή, με σκοπό τον ομαλό προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση και εδώ και αρκετές εβδομάδες επεξεργάζεται με τη βοήθεια των συνεργατών του, μια μακρά λίστα ονομάτων, ενώ όπως έχει διαρρεύσει για ορισμένες περιπτώσεις, έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματευτικές επαφές.

Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο για τεχνικό διευθυντή και προπονητή. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σκοπεύει να χτίσει το οργανόγραμμα από πάνω προς τα κάτω, γι΄αυτό και βρίσκεται σε συζητήσεις με τεχνικούς διευθυντές, οι οποίοι θ΄αναλάβουν την ευθύνη για το πρόσωπο του νέου προπονητή, ενώ θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις στο πολυδύναμο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο Αντόνιο Κορδόν παραμένει πάντα στο προσκήνιο και ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ισπανός με τη σειρά του θα επεξεργαστεί τις προτάσεις που έχει και είναι σίγουρο πως δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει και ομάδες απ’ την Premier League (γράφτηκε σενάριο για την Άστον Βίλα), μεταξύ άλλων προτάσεων από συλλόγους της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Κορδόν
Στο… ακουστικό για την απάντηση του Κορδόν. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν επαναφέρει και την περίπτωση του Ζουλιέν Φουρνιέ, ο οποίος είναι γνωστός στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς έχουν συζητήσει ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας στον Ολυμπιακό. Ο Φουρνιέ ο οποίος αποχώρησε απ’ την Πάρμα στα μισά της σεζόν, ενώ έχει σημαντική θητεία στη Νις, αποτελεί μια πιο “βατή” περίπτωση σε σχέση με εκείνη του Κορδόν.

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Ρέντη! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή θα επηρεάσει εν πολλοίς και την πολιτική του Ολυμπιακού στις μεταγραφές, αλλά και την τελική επιλογή για τον νέο προπονητή. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς οι εκκρεμότητες είναι αρκετές, σχετικά με τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμεί το κουμάντο να το κάνουν, εκείνοι που θα έχουν την ευθύνη για την ομάδα της νέας σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.