Ολυμπιακός: Το νο200 του Ελ Αραμπί και το νο1 του Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός θέλει να τσεκάρει το βέλτιστο ευρωπαϊκό εισιτήριο και παράλληλα να σφραγίσει ορισμένα milestones!

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (20.00, NS Prime), θέλοντας να επιστρέψει με το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό ειστήριο. Το πλασάρισμα στην τρίτη θέση θα προκαλέσει ένα ευχάριστο ντόμινο, το οποίο θα επηρεάσει την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και πιθανότατα την ποιότητα της. Παράλληλα ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, ίσως περιμένει στο ακουστικό του για ν’ αποφασίσει με βάση και αυτόν τον παράγοντα, τη διοργάνωση στην οποία θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και ο Ζοσέ Ανιγκό στην τελευταία του παρουσία στον πάγκο των Πειραιωτών θέλει να πάρει το αποτέλεσμα που θα χρυσώσει το κακόγευστο χάπι της φετινής σεζόν. Ο Γάλλος μάνατζερ επανέλαβε πολλές φορές αυτή την εβδομάδα στους παίκτες του, πως παρά το “μαξιλαράκι” της ισοπαλίας, δεν επιθυμεί απ’ τους παίκτες του να παίξουν σαν να αρκούνται με αυτή.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα είναι η πρώτη επιλογή του Ανιγκό για την κορυφή της επίθεσης, αλλά αν περάσει στο ματς κατά τη διάρκεια του, θα φτάσει τις 200 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός μετράει σε 199 ματς, 88 γκολ και 24 ασίστ. Οι σπουδαίοι του αριθμοί τον έχουν χαρίσει μια θέση στο πάνθεον των Πειραιωτών, καθώς στη λίστα των αρχισκόρερ είναι πέμπτος πίσω από Αλεξανδρή (170), Τζόρτζεβιτς (157), Αναστόπουλο (119) και Τζιοβάνι (97). Την ίδια ώρα ο Κώστας Φορτούνης θα επανεμφανιστεί στην Τούμπα μετά τον Απρίλιο του 2021 και ψάχνει το πρώτο του γκολ επί του ΠΑΟΚ εντός ή εκτός έδρας. Ο “δικέφαλος του Βορρά” είναι η μοναδική ομάδα απ’ τις παραδοσιακά “μεγάλες” της Super League, κατά της οποία δεν έχει σκοράρει ο Έλληνας μέσος!

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.