Ζουγλής «θα προετοιμαστούμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί» (vid)

Ο 20χρονος επιθετκός των Αρκάδων, φάνηκε αντάξιος του τίτλου του MVP της αναμέτρησης κόντρα στους Περιστεριώτες και μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια NOVA SPORTS και τον Γιώργο Αργυρόγλου

Ο Νίκος Ζουγλής ήταν ένα από τα έξι παιδιά του Αστέρα Τρίπολης, προϊόν των Ακαδημιών της ομάδας, που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο και μάλιστα έθελξε με την παρουσία του.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα σχολίασε: «Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα. Ένα ιδανικό κλείσιμο της χρονιάς, θα θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αλλά δεν ήταν εύκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Για την προσωπική του απόδοση και για το αν έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα: «Αυτό θα το κρίνει ο κάθε προπονητής. Εγώ συνεχίζω τη δουλειά, κάθε μέρα στην προπόνηση να δουλεύω ολοένα και περισσότερο κι όταν μου δίνεται η ευκαιρία να αποδεικνύω πως την αξίζω».

Όσο για τον τίτλο του MVP: «Εντάξει…. δεν ξέρω…. Εγώ θα το δώσω στον φίλο μου τον Γιώργο (σ.σ. Κωστέα) μιας και σκόραρε σήμερα κι έβαλε και το πρώτο του γκολ και αυτό μετράει για μένα πιο πολύ, που σκόραρε ο φίλος μου».

Για τη συνολική πορεία της ομάδας: «Δεν ήταν μια χρονιά αξιόλογη για την ομάδα του Αστέρα, όμως υπάρχουν αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο. Θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί με σκοπό να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που ήταν και παλιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.