H “Sun” στέλνει τον Κόλμαν στον Ολυμπιακό!

Η ιρλανδική έκδοση της εδημερίδας "Sun" κάνει λόγο για υποψηφιότητα του Κρις Κόλμαν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

“Cole-ympiakos” είναι το λογοπαίγνιο με το οποίο η ιρλανδική έκδοση της “Sun” αναφέρει ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” προς τον Κρις Κόλμαν, προπονητή του Ατρόμητου. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως η αξιόλογη παρουσία του Ουαλού τεχνικού στον πάγκο των Περιστεριωτών, έχει παρακινήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μίτσελ και μετά την ανάληψή της από τον Ζοσέ Ανιγκό, ως υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας, ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση νεου τεχνικού και δεν είναι λίγα τα ονόματα που ήδη έχουν “παρελάσει” ως υποψήφιοι για τον πάγκο των Πειραιωτών. Μάλιστα στο άρθρο γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Ουαλό τεχνικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Το γεγονός πως ο Κόλμαν έχει θητεύσει στην Αγγλία, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με την ιρλανδική “Sun”, αποτελεί τη “σύνδεση” ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα γίνεται αναφορά και στο ότι ο Κρις Κόλμαν είχε οδηγήσει την Εθνική Ουαλίας στα ημιτελικά του EURO 2016, ενώ θεωρούν πευτυχημένη και την παρουσία του στον Ατρόμητο, τον οποίο κατόρθωσε πέρσι να “σώσει” εύκολα και φέτος να τον οδηγήσει σε μια άνετη παραμονή, αλλά όχι κοντά στην είσοδό του στα play off για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.