ΑΕΚ: “Ένα μεσημέρι που θα τους μείνει αξέχαστο”

Την ευκαιρία να γευματίσουν μαζί με τους αγαπημένους τους παίκτες είχαν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θέσεις ΑΜΕΑ της "Αγιά Σοφιάς".

Ένα ιδιαίτερο γεύμα παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία πρόσφερε χαρά στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θέσεις ΑΜΕΑ της OPAP ARENA που βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζει με τους Σιμάνσκι, Αθανασιάδη, Γαλανόπουλο, Μοχαμαντί και Χατζηεμμανουήλ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Ενα μεσημέρι που θα τους μείνει αξέχαστο πέρασαν οι φίλοι της ΑΕΚ σε αναπηρικό αμαξίδιο, οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θέσεις ΑΜΕΑ της OPAP ARENA. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας να τους ευχαριστήσει εμπράκτως για την παρουσία τους στο γήπεδο από την πρώτη σεζόν της λειτουργίας του, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους στο εστιατόριο «Βυζαντινό» και σε αυτό παραβρέθηκαν στελέχη της ΠΑΕ αλλά και ποδοσφαριστές της ομάδας της ΑΕΚ.

Ήταν μία απολαυστική εμπειρία για όλους και ειδικά για τους φιλοξενούμενους οπαδούς που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Νταμιάν Σιμάνσκι, Κώστα Γαλανόπουλο, Μιλάντ Μοχαμάντι, Γιώργο Αθανασιάδη και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, αλλά και τον Επίσημο Πρεσβευτή της ΑΕΚ, τον μεγάλο Θωμά Μαύρο. Παρόντες εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο Α΄Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Κοσμάς, η Γενική Διευθύντρια κα Αγγελική Αρκάδη και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Ράντεκ Κουχάρσκι.

Σε κάθε έναν από τους κατόχους διαρκείας ΑΜΕΑ σε αμαξίδιο προσφέρθηκε ένα αναμνηστικό κασκόλ, ενώ από πλευράς ΑΕΚ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα η OPAP ARENA θα παρέχει ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις και διαθεσιμότητα θέσεων, για άτομα με κινητικά προβλήματα και με ειδικές ανάγκες. Ανάλογη και με τα αιτήματα που ενόψει της σεζόν που έρχεται έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά.

Σκοπός της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα ΑΜΕΑ αλλά και σε κάθε ευπαθή ομάδα και θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον κι άλλες τέτοιες δράσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.