Μπέος: “Θα παίξουμε για τη νίκη με την ΑΕΚ, σε… αεροπλανοφόρο ο τελικός”

O Βόλος και ως πόλη και ως ομάδα είναι στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες με τον Αχιλλέα Μπέο να μιλάει τόσο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, όσο και για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η ΕΠΟ είναι σε αναζήτηση γηπέδου για να φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Novibet και ο Βόλος είναι μία από τις υποφήφιες πόλεις. Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον Focus FM αναφέρθηκε τόσο στον τελικό του κυπέλλου, όσο και στον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”, όπου η ΑΕΚ ετοιμάζει την φιέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναφερόμενος στον τόπο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: “Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής; Πρέπει να με αγαπάνε οι που#@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό. Εχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι. Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία. Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση”.

Ακολούθως ο ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλος μίλησε και για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», όπου η Ενωση θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο. «Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.