Στάικος: «Ο ΠΑΣ έχει καλή εικόνα όλη την χρονιά, αποδίδεται ποδοσφαιρική δικαιοσύνη» (vid)

Ο Θανάσης Στάικος ισχυρίστηκε στον Ευγένη Δαδαλιάρα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αξίζει να είναι στην Stoiximan Super League με βάση τόσο την εικόνα, αλλά και της δυναμικής του κόσμου.

Το δικό του σχόλιο για την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Θανάσης Στάικος. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και την στήριξη του κόσμου, η οποία έπαιξε σπουδαίο ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μπορεί να τερματίσουμε και σε μία καλή βαθμολογική θέση, αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε στο τέλος είναι ότι αποδίδεται μία ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο ΠΑΣ είχε καλή εικόνα όλη την χρονία. Ο κόσμος αγαπά αυτή την ομάδα, έχουμε χρέος να έχουμε μία καλή θέση».

Για τον Ροσέρο: «Δεν είναι μόνο ότι αποδώθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Είναι και στα άτομα, είδαμε τον Πέδρο Κόντε να επιστρέφει, όπως και τον Ροσέρο που έχει ταλαιπωρηθεί. Όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι σκόραρε. Είναι στιγμές χαράς αυτό που έγινε σήμερα, τέτοιες εικόνες δεν είχαμε σε μεγάλες επιτυχίες. Πρεπεί να δούμε την επόμενη μέρα».

Για το ρεκόρ του ΠΑΣ και τις δύσκολες στιγμές: «Είχα δύσκολες στιγμές, αλλά ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα ξέρει να αναγνωρίζει. Το μυαλό όλων είναι στο καλό του ΠΑΣ Γιάννινα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.