«Μάχη» παραμονής στη Super League – Τα… φώτα στη Λαμία

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε των Play Out, η αγωνία κορυφώνεται με τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στη Super League.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι ξεκάθαρα αυτό στο «Αθανάσιος Διάκος» ανάμεσα σε Λαμία και Λεβαδειακό, καθώς όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα «αγκαλιάσει» την παραμονή στην κατηγορία, ειδικότερα οι γηπεδούχοι που θα φτάσουν τους 30 βαθμούς. Σε περίπτωση ήττας ο Λεβαδειακός θα έχει το μεγαλύτερο… πρόβλημα, καθώς θα παραμείνει κολλημένος στον πάτο της βαθμολογίας.

Πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι στο Ηράκλειο, με μονόπλευρο ενδιαφέρον όσον αφορά την παραμονή. Ουσιαστικά ο Ιωνικός παίζει… τα ρέστα του προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, απέναντι σε έναν θεωρητικά αδιάφορο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί στοχεύουν ουσιαστικά στην πρωτιά στα play out, την ίδια στιγμή που για τον Ιωνικό το παιχνίδι έχει χαρακτήρα «ζωής ή θανάτου».

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από δύο νίκες που τους έδωσαν βαθμολογική ανάσα, ενώ οι Αρκάδες καλούνται να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο μίνι πρωτάθλημα.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, σε μία αναμέτρηση όπου μόνο οι Αγρινιώτες έχουν βαθμολογικό κίνητρο, προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Super League. Οι Περιστεριώτες αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που δεν παρουσιάζει καλή εικόνα και έχει μπλέξει σε σενάρια παραμονής.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Παναιτωλικός Novasports 2
20:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Ιωνικός
20:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime
20:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Λεβαδειακός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.