Στάικος: «Το ομαδικό πνεύμα κυριάρχησε γι’ άλλη μια φορά»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε Θανάσης Στάικος, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΣ επί του Ιωνικού στη Νίκαια.

«Είναι μία μεγάλη νίκη! Όταν παίζεις ένα τέτοιο ματς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και είμαστε δύο ομάδες πολύ κοντά στη βαθμολογία, αποκτάει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη. Ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Είδαμε παιδιά όπως ο Πήλιος, ο Αθανασίου, ο Τζίμας, παιδιά 19, 20, 21 ετών να καταθέτουν την ψυχή τους. Όμως, παρότι απομένουν 2 αγωνιστικές το πρωτάθλημα έχει πολλά ακόμα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι χρειάζονται κι άλλοι βαθμοί, ακόμα περισσότεροι. Δεν έχουμε τελειώσει, παρά τη μεγάλη νίκη. Μπράβο στα παιδιά όμως, το ομαδικό πνεύμα κυριάρχησε γι’ άλλη μια φορά», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ στην Cosmote TV.

Για την αλλαγή εικόνας και τις δύο νίκες σερί: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα διάστημα που παραπατούσαμε, αλλά νομίζω ότι βρήκαμε πάλι το μυστικό να επανέλθουμε στις επιτυχίες και πρέπει να το συνεχίσουμε μέχρι τέλους για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για τον τραυματισμό του Τσιντώτα και την επιστροφή Κόντε, έστω για 2-3 λεπτά στο τέλος: «Είχαμε όντως μία ακόμα φορά ατυχία με τραυματισμό, αλλά ο μικρός μας ο Αθανασίου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Όσον αφορά τον Κόντε, για μας είναι ο αρχηγός, ο ηγέτης μας, αυτά τα λίγα λεπτά έδειξε ποιος είναι. Στα δύο τελευταία παιχνίδια αν ευδοκιμήσουν οι συνθήκες θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Προέχει όμως να μείνουμε στην κατηγορία, με σεβασμό στους αντιπάλους μας θα προσπαθήσουμε με όλη μας την ψυχή γι’ αυτήν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.