Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ πήγε κόντρα στη βούληση των παικτών του

Ο Μίτσελ έβαλε σε πρώτο πλάνο την προσωπικότητα του και προτίμησε να μην ακούσει πληθώρα φωνών απ' τα αποδυτήρια!

Ο Ζοσέ Ανιγκό προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και φαίνεται πως είναι η καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση για τους Πειραιώτες. Ο Γάλλος μάνατζερ ζει με την ομάδα απ’ το ξεκίνημα της σεζόν, έχει προσωπική σχέση με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες της καθημερινότητας στον Ρέντη. Αν ο Ολυμπιακός προχωρούσε με μια επιλογή εκτός των κόλπων του Ρέντη, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για την επόμενη ημέρα μετά τον Μίτσελ.

Η γνώμη του Ντέμη Νικολαϊδη για τον Μίτσελ μέσα απ΄το MFC:

Εμβιλά και Μπιέλ πέρασαν το μήνυμα!

Ο Ισπανός τεχνικός με την αύρα του και την προσωπικότητα, αλλά και τα επιτυχημένα αποτελέσματα, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των αποδυτηρίων. Ο Μίτσελ είχε καταφέρει να επαναφέρει μέρος της αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν στο ξεκίνημα των πλέι οφ η πιο ανεβασμένη ομάδα στο πνευματικό σκέλος. Προφανώς υπήρχαν και οι παίκτες που είχαν παράπονα, εξαιτίας του παραγκωνισμού τους, με κορυφαίο παράδειγμα τον Παπέ Σισέ, ο οποίος -αδικαιολόγητα- μπήκε στην “κατάψυξη”. Τα λόγια του Γιάν Εμβιλά στο instagram και του Πεπ Μπιέλ στην καθιερωμένη pre game συνέντευξη, δείχνουν την προσέγγιση σημαντικών μονάδων του κορμού στην παραίτηση Μίτσελ.

Πέρασαν το μήνυμα τους για Μίτσελ οι Εμβιλά και Μπιέλ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Εμβιλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά και το έργο του Ισπανού, ενώ ο Μπιέλ χαρακτήρισε “έκπληξη” την αποχώρηση του. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που σπάνια συναντάμε μετά από διαζύγιο τεχνικού με σύλλογο. Συνήθως η πλειοψηφία των παικτών έχει τα παραπονά της και την επόμενη ημέρα η εικόνα της ομάδας εμφανίζεται βελτιωμένη. Αυτή τη φορά ο Μίτσελ προτίμησε να πάει κόντρα στη βούληση των παικτών του και να βάλει σε πρώτη γραμμή την προσωπικότητα του.

“Έξυπνη” η επιλογή Ανιγκό. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τα ντέρμπι και οι … πριμαντόνες

Τα επόμενα ματς με ΠΑΟΚ (05/04) και Παναθηναϊκό (09/04) θα είναι κρίσιμα για τον Ολυμπιακό. Το προτέρημα του Ανιγκό είναι πως γνωρίζει απόλυτα την ομάδα και πως δεν χρειάζεται ν’ αλλάξει πολλά στο τακτικό κομμάτι. Ο Μίτσελ ούτως ή άλλως δεν κατηγορήθηκε για την τακτική προσέγγιση των ματς, αλλά για τη διαχείριση ορισμένων εξ’ αυτών κατά τη διάρκεια τους. Δεν θα δούμε λοιπόν λαγούς να βγαίνουν από κάποιο καπέλο, τεράστιες εκπλήξεις στην τακτική ή αναγέννηση κομβικών ποδοσφαιριστών.

Για το τελευταίο θα ήθελα να παρατηρήσω πως αν κάποιες πριμαντόνες δώσουν τώρα το 100%, αν και δηλώνουν “εξαφανισμένοι” το τελευταίο διάστημα, θα πρόκειται για ένα τεράστιο unfair, όχι εναντίον του Μίτσελ, αλλά εις βάρος του οργανισμού του Ολυμπιακού και του κόσμου του, καθώς βαδίζουμε σε μία σεζόν, κατά την οποία κανείς δεν περισσεύει, πόσο μάλλον οι πρωτοκλασάτοι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.